NordicBet Ligaen

Officielt: AC Horsens henter amerikansk back

Han er blot 24 år gammel, men alligevel er det en spiller med erfaring fra både MLS og skotske Celtic, som AC Horsens nu har fået fingrene i.

Allerede torsdag har Emanuel “Manny” Perez første arbejdsdag i AC Horsens.

Den 24-årige amerikanske højreback kommer til et sneklædt Danmark efter senest at have repræsenteret Louisville City i den næstbedste amerikanske række – USLC.

Selvom han tidligere har været i Europa, hvor han i vinteren 2019 kom til den skotske Celtic, så fik han aldrig officielle kampe for storklubben i Glasgow.

– Jeg er meget taknemmelig og begejstret for muligheden for at spille for denne historiske klub, og jeg ser frem til at møde fansene og mine nye holdkammerater. Det har altid været min drøm at spille i Europa, og jeg er motiveret til at hjælpe holdet på den bedste måde i den sidste del af sæsonen. Jeg glæder mig til at blive en del af et spændende projekt, og jeg vil gøre alt for, at AC Horsens kommer tilbage til Superligaen, siger Emanuel ”Manny” Perez.

I AC Horsens kommer Perez til at skulle kæmpe om pladsen på højreback med Mikkel Lassen og Jacob Buus, og i den østjyske klub er de ikke i tvivl om, at det er lige netop det, han vil forsøge.

Julen falder tidligt: AC Horsens forlænger med profil

– Manny Perez er en stærk og dynamisk højre back, og der er ingen tvivl om, at han er kommet til AC Horsens for at konkurrere om en plads i startopstillingen. Det er en fordel for ham, at han har prøvet kræfter med europæisk fodbold fra tiden i Celtic, for det vil gøre det nemmere for ham at falde til i dansk fodbold, og vi har store forventninger til en mand, der har erfaring fra MLS og har spillet 12 landskampe for USA (U18, U20 og U23), siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.  

AC Horsens starter forårssæsonen med en lang række træningskampe, inden først kamp i NordicBet Ligaen byder på en hjemmekamp mod Kolding IF den 23. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P