O’Riley får tiltrængt pause: Min krop trænger til hvile

Celtic-danskeren Matt O'Riley kan se frem til en mindre pause fra fodbolden ovenpå et tætpakket kampprogram, og det er tiltrængt.

Matt O'Riley har brug for pause.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er kun tre spillere, der har spillet mere i Celtic i denne sæson end Matt O’Riley.

Den danske landsholdsspiller har siden sæsonens første kamp den 5. august spillet 28 kampe for de forsvarende skotske mestre, og kun én gang har han måttet se til fra bænken i en hel kamp.

Godt 85 minutter per kamp spiller den 23-årige midtbanespiller, og det sætter sine spor.

Efter 0-3-sejren over St. Mirren tirsdag kan O’Riley og resten af Celtic-truppen nu se frem til en mindre pause, som de først returnerer fra den 21. januar, hvor de møder Buckie Thistle fra den femtebedste række i den skotske pokalturnering.

– Jeg vil tage mig af min krop og mit sind. Det er en god mulighed for at hvile, og jeg er så heldig, at jeg kan få lidt sol og slappe lidt af. Jeg vil træne en lille smule, men ikke for meget, for vi har spillet meget fodbold, og min krop trænger til hvile,

– Jeg vil lave det sædvanlig som eksempelvis meditation og så komme frisk tilbage, lyder det fra O’Riley.

Mål og Highlights: O’Riley og Celtic vinder sæsonens andet Old Firm-derby mod Rangers

– Vi kender kravene i den her klub, jeg har været her længe nok til at vide, at man ikke kan tage foden af gassen, så det er det vil være beskeden, når vi kommer tilbage, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Celtic er ved vinterpausen etter i den skotske Premiership, hvor de har otte point ned til ærkerivalerne fra Rangers, der dog har to kampe i hånden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P