‘VK’ tilbage for Bologna i nedsmeltning mod Udinese

Victor Kristiansen var tilbage i startopstilling for Bologna, men det blev ikke noget succesfuldt comeback for hverken danskeren eller Bologna.

Viktor Kristiansen blev udskiftet i Bologna-nedtur mod Udinese.

Efter to kampe uden spilletid var Victor Kristiansen lørdag tilbage for Bologna.

Den danske venstreback startede inde for Thiago Mottas tropper i udekampen mod Udinese, men kampen på Bluenergy Stadium i Udine blev ikke nogen god oplevelse for danskeren.

Udinese kom foran 1-0 midtvejs i første halvleg, og syv minutter inde i anden halvleg var den føring blevet udbygget til 3-0.

Det fik Bologna-træner Motta til at flå fire spillere fra banen, herunder Victor Kristiansen, der gjorde plads til italienske Giovanni Fabbian, men Mottas beslutsomhed ændrede ikke det store ved kampens resultat.

Nedturen for Bologna blev total i slutminutterne, da Thiago Motta blev præsenteret for et direkte rødt kort.

Med 3-0-nederlaget formår Bologna ikke at tage fjerdepladsen tilbage fra Fiorentina, mens sejren for Udinese skaber en smule luft. Udinese avancerer således to positoner og har nu fire point ned til Cagliari under nedrykningsstregen.