Premier League

Fulham forlænger med amerikansk viceanfører

Amerikanske Tim Ream har fredag forlænget sin kontrakt med Premier League-klubben Fulham.

Fulham forlænger med viceanfører Tim Ream.
Foto: Fulham FC

Hvis han forlader klubben ved kontraktudløb, når han lige præcis ikke at få tiårsjubilæum.

Amerikanske Tim Ream har fredag forlænget sin kontrakt med Fulham, så den nu løber til og med 2024-25-sæsonen.

– Det er rart at få det ordnet. At være så længe et sted som jeg har, kræver en masse hårdt arbejde. At få være i stand til at kunne sige, at man kommer til at kunne have været et sted som dette i ti år, det sker ikke ofte i disse tider.

– At have den mulighed er en fantastisk følelse. Det fylder mig med stolthed, at kunne blive ved med at tilpasse mig og fortsætte på den rutschebane, som fodbold er, lyder det fra Tim Ream.

Den 36-årige amerikanske midterforsvarer kom til Fulham fra Bolton i august 2015. Inden da havde han tørnet ud for New York Red Bulls i hjemlandet, som han har repræsenteret i alt 55 gange på a-landsholdsniveau.

I september blev Tim Ream den første Fulham-spiller i mere end 26 år, der opnår 300 førsteholdskampe for klubben. Milepælen kom i en 3-1-sejr over Sheffield United.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kamptotalen har i efterhånden en måned ligget stille på samlet 306 kampe for Fulham, efter han er blevet holdt ude af en skade i lægmusklen.

Inden muskelskaden havde Ream startet samtlige Premier League-kampe for Fulham med undtagelse af 2-2-kampen mod Arsenal i spillerunde tre, hvor han sad ude med karantæne som følge af det røde kort, han fik i spillerunden inden mod Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P