Gammel kending: Wayne Rooney vender det for ‘The Blues’

Den tidligere Everton- og Manchester United-angriber har ikke haft stor succes, siden han kom til Birmingham, men nu melder en gammel kending, at han er sikker på, det hele nok skal gå.

Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix.

Wayne Rooney har ikke fået den bedste start på tilværelsen som Birmingham Citys manager.

Siden han placerede sig på trænerbænken i oktober, er det blevet til otte point ud af 33 mulige i Championship.

Men selvom at sejrene er udeblevet, mens den 38-årige englænder har siddet ved roret, skal han ikke lade sig slå ud. Sådan lyder det fra en af Rooneys gamle bekendtskaber, Neil Dewsnip.

Han var i sin tid akademichef i Everton, da Rooney spillede sig gennem ungdomsrækkerne. I dag er Dewsnip fodbolddirektør for Plymouth, som lørdag tørner sammen med Birmingham.

– Jeg tror, han vil det fornøjeligt, at se mig på sidelinjen. Jeg mødte Rooney første gang, da han var 10 år gammel, siger Neil Dewsnip til engelske BBC.

Wayne Rooney: Jeg vil skabe en vinderkultur

– Jeg ved ikke, om han er under pres, men jeg ved, at han er et konkurrencemenneske. Han har måske fået en langsom opstart hos ‘The Blues, men han vil vende det.

Wayne Rooney skrev i oktober under på en kontrakt, der binder ham til Birminghams trænerbænk frem til 2027. Klubben placerer sig i skrivende stund på en 17. plads i den næstbedste engelske række.

Den tidligere Manchester United-stjerne har også stået i spidsen for D.C. United og Derby som manager.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P