3F Superligaen

Daniel Wass går på ferie med ambitioner: Hele truppen har en sult for mere

Daniel Wass og Brøndby er gået på juleferie på Superligaens andenplads, og det giver forhåbninger i en sulten Brøndby-trup.

Daniel Wass går på juleferie med store forhåbninger for foråret.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Et pointgennemsnit på præcis to point per kamp har været nok til en øjeblikkelig andenplads for Brøndby.

Vestegnsklubben har ikke tabt en kamp i Superligaen siden september, og selvom den nu står på to måneders pause, inden der igen er superligabold på programmet, så er det en flok sultne Brøndby-spillere, der er gået på ferie.

Det fortæller Daniel Wass, der har startet alle Brøndbys 17 kampe, og kun er overgået af Nicolai Vallys og Federik Alves, når det kommer til spilleminutter i ligaen.

– Det giver nogle fede forhåbninger for foråret, at vi ligger, hvor vi gør i tabellen. Vi har noget at se frem til i foråret.

– Der venter blandt andet en fed første kamp mod FC Midtjylland hjemme på Brøndby Stadion, når vi vender tilbage, som jeg synes skal give noget sult, for vinder vi den, så ligger vi nummer ét. Det skal betyde noget. Vi har i hele truppen en sult for mere, og det er kun fedt, lyder det fra Daniel Wass.

Seks ud af 11: Brøndby dominerer efterårets hold ‘Fanchoice’

Efter Daniel Wass’ skifte fra Atletico Madrid til Brøndby i august 2022 blev han i sin første sæson brugt både som højreback, central midtbanespiller, defensiv midtbanespiller og sågar også en enkelt gang som venstreback.

I denne sæson har cheftræner Jesper Sørensen dog nærmest udelukkende brugt ham på den centrale midtbane, og det er en stabilitet, som den 34-årige Wass er mere end tilfreds med.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har været utrolig glad for min nye rolle på midtbanen. Jeg synes, at jeg har udviklet mig i en god retning og fundet mig til rette på min nye plads. Både med den måde, jeg selv spiller på, og i mit spil med mine medspillere. Jeg synes også, at mine medspillere har været med til at gøre mig god og meget mere komfortabel i min nye position. Og så er jeg da glad for, hvad jeg har præsteret i det her efterår.

– Jeg ved ikke, hvor kampafgørende jeg har været, men jeg synes, at jeg har været med til at sætte en standard på holdet og selvfølgelig været med til at sætte tempoet i kampene og på holdet. Men det er også fordi, at jeg har nogle gode spillere omkring mig. Så er det også nemmere at gøre dem gode, og det gør det også nemmere for mit eget spil, lyder det fra Daniel Wass.

Daniel Wass står noteret for i alt 143 kampe for Brøndby, som han har kontrakt med til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P