Premier League

Skarp Fulham-chef går i kødet på dommer: Han kunne ikke klare presset

Fulham-manager Marco Silva kritiserer dommeren, der lørdag smed Raul Jimenez ud efter 22 minutters spil i opgøret mellem Newcastle og Fulham.

Marco Silva kritiserer dommer
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter to storsejr på to gange 5-0 mod henholdsvis West Ham og Nottingham Forest kom Fulham lørdag ned på jorden igen.

Her tabte Marco Silvas tropper nemlig med 3-0 på udebane mod Newcastle i en kamp, der i høj grad blev præget af en tidlig udvisning til Fulhams Raul Jimenez.

Allerede efter 22 minutters spil kom Jimenez klodset ind i en duel og modtog derpå et gult kort af kampens dommer, Samuel Barrott. Efter en længere VAR-gennemgang blev dette dog vekslet til et direkte rødt kort.

Og det er man ikke ligefrem tilfreds med på Fulhams side, hvor manager Marco Silva stikker gevaldigt til Samuel Barrott, som blot dømte sin ottende kamp i Premier League, efter kampen.

Han mener, at dommerens manglende erfaring og presset fra lægterne gjorde, at dommeren dømte, som han gjorde.

– Når der blev tacklet hårdt og gået til stålet mod os, så blev der ikke dømt noget, men hver gang vi gjorde det samme mod Newcastle, så fløjtede dommeren. Det var virkelig underligt… Virkelig underligt, fortæller Marco Silva og fortsætter:

– Jeg tror ikke, at dommeren kunne klare presset udefra. Han manglede erfaring, og derfor blev det svært for ham. Han kunne ikke håndtere presset. Det står helt klart for mig.

Medie: Skotsk transferrekord står for skud – storklub interesseret i O’Riley

Trods det tidlige røde kort formåede Fulham ellers at holde stand frem til pausefløjt, hvor de to klubber kunne gå helt lige ind til pauseteen. Efter pausen satte Newcastle dog turbo på og vandt sikkert 3-0.

Kampens resultat betyder, at Newcastle klatrer op på ligaens sjetteplads med 29 point i 17 kampe, mens Fulham placerer sig på en 11. plads i Premier League med 21 point i 17 kampe.

Søndag er der igen masser af Premier League-bold på menuen. Få overblikket over, hvor du kan følge dagens opgør i campo.dk’s udførlige TV-guide.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen, hvor Fulham-manageren ligeledes kritiserer VAR. Du kan også se eller gense hændelsen, der sendte Raul Jimenez i bad i linket herunder

Mål og Highlights: 17-årig på tavlen i Newcastles sejr over Fulham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P