Bundesligaen

Leroy Sané arbejder på sit kropssprog: Det er som tics

Han er blevet udskældt for sin dårlige attitude, men Leroy Sané fortæller nu selv, at han er bevidst om, hvordan det kan se ud udefra.

Leroy Sané indrømmer, at hans kropssprog indimellem ser forkert ud.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er den Bayern München-spiller, der har spillet mest i indeværende sæson.

Leroy Sané har spillet samtlige kampe for de sydtyske giganter i både Bundesligaen, Champions League, DFB-pokalen og den tyske Supercup, og undervejs har han bidraget med ni scoringer og otte assists.

Den 27-årige kantspillers vigtighed i Bayern München er der næppe den store tvivl om, men indimellem har der været tvivl om den tidligere Manchester City-spillers engagement.

Selvom fortæller Sané nu, at han er bevidst om, at hans kropssprog kan se forkert ud udefra.

– Jeg har allerede beskæftiget mig intensivt med mit kropssprog. Jeg har set situationer fra kampe for at hjælpe med at forstå, hvordan det ser ud.

– Kropsproget i disse situationer, når jeg er skuffet over mig selv, er en smule som en tic, som man ikke engang selv lægger mærke til længere, men folk udenfor ser det hele tiden. Jeg vil forsøge at være mere opmærksom på det i fremtiden. I sidste ende er det også bedre for mig at blive forstået rigtigt, siger Sané til Sport Bild.

Bayern-profil skadet resten af året – misser topbrag

Den tyske stjerne understreger, at han ikke bevidst har et attitude-problem.

– Jeg forstår, at det indimellem kan blive misforstået, når man ser på udefra. Det er ikke sådan, at jeg gør noget bevidst ved mit kropssprog på banen. Jeg har en tendens til at blive sur på mig selv. Jeg vil gerne løse situationerne perfekt, og så irriterer det mig personligt, når det ikke lykkes.

– Jeg ved selvfølgelig godt, at det indimellem ikke ser godt ud, men alle, der kender mig, ved, at det for mig handler om holdets succes og mine egne forventninger til mig selv, lyder det fra Sané.

Leroy Sané kom til Bayern München fra Manchester City i sommeren 2020. Inden da spillede han ungdomsfodbold i både Leverkusen og Schalke 04.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P