Ingen Riddersholm: Hammarby præsenterer ny cheftræner

Det bliver ikke Glen Riddersholm men derimod svenske Kim Hellberg, der overtager jobbet som cheftræner i Hammarby.

Glen Riddersholm var angiveligt i spil, men det bliver ikke den blonde dansker.

I stedet har Hammarby nemlig ladet valget som afløser for Marti Cifuentes falde på Kim Hellberg, der overtager cheftrænerjobbet i den traditionsrige Stockholm-klub.

Den bare 35-årige svensker kommer fra et tilsvarende job i IFK Värnamo, hvor han på imponerende vis har ført den lille provinsklub til en femteplads i den netop forgangne Allsvenskan-sæson.

Hellberg har tidligere været rygtet til Championship-klubben Sunderland, men nu er han i stedet blevet ansat på en treårig kontrakt i den svenske klub med øgenavnet Bajen.

– Det føles fantastisk at være her. Fodbolden og retningen, som Hammarby ønsker, passer godt til den person og træner, jeg er. Der er forudsætninger for at præstere noget rigtig godt, og det er det, jeg er her for, lyder det fra Hellberg.

Hammarby-dansker forlænger

Med sig til Hammarby tager Hellberg sin assistenttræner fra Värnamo David Selini, og i Hammarby, som blev syver i Allsvenskan, er der stor tilfredshed med ansættelserne.

– Det har været en solid og omfattende rekrutteringsproces, hvor adskillige kandidater er blevet interviewet. Til sidst, da konkurrencen snerpede til, var vurderingen, at Kim opfyldte alle vores kriterier.

– Han er en af de mest interessante og talentfulde trænere i Skandinavien, og vi er ekstremt stolte over at præsentere ham som vores nye cheftræner, lyder det fra sportschef Mikael Hjelmberg.

I Hammarby bliver Hellberg træner for blandt andre danske Mads Fenger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P