Champions League

Eddie Howe og Newcastle trak sorteper: Vi manglede friskhed

I en særdeles tæt Champions League-Gruppe F trak Newcastle United sorteper, og det kan ifølge klubbens manager skyldes det tætte program.

Eddie Howe mener at Newcastles exit kan skyldes det tætte program.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Ni spillere måtte Eddie Howe onsdag aften se bort fra.

Det var et skadesramt Newcastle-mandskab, der med et 1-2-nederlag til AC Milan hjemme på St. James’ Park måtte se drømmen om videre avancement forsvinde i den nordøstengelske tåge.

Newcastle sluttede sidst i gruppen, der foruden italienerne bestod af tyske Dortmund og franske PSG, og dermed bliver det ikke til hverken Europa League eller Champions League-fodbold efter nytår i det, der er klubbens første europæiske deltagelse i 11 år.

– Uden et ønske om at lave undskyldninger for os, så synes jeg, at vi manglede den friskhed, som det ville have givet os, hvis vi havde haft flere muligheder.

– Jeg synes, at vi så lidt trætte ud, efter den periode vi har været inde i, og det spillede formentlig en rolle. Det er ikke en undskyldning, det er for at prøve at finde det rigtige svar, lyder det fra Eddie Howe.

Newcastle har fået en noget blandet start på sæsonen. Med onsdagens nederlag har The Magpies nu tabt fem af sine seneste otte kampe.

FA Cup: Skræk-lodtrækning for Liverpool og Arsenal

I Premier League er klubben lige nu at finde på en syvendeplads, men der er stadig rigeligt at spille for for den nyrige klub.

I starten af det nye år venter en tredje runde-kamp i FA Cuppen mod ærke- og lokalrivalerne fra Sunderland, mens klubben allerede på tirsdag har en LigaCup-kvartfinale mod kriseramte Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P