Premier League

Brasiliansk wonderkid var ét skridt fra Premier League: De trak sig… og så kom Real

Det brasilianske stortalent Endrick var tæt på at skifte til Premier League, men klubben, som han have en aftale med, trak sig fra handlen.

Endrick var tæt på at ryge til Chelsea, men de trak sig fra handlen.
Foto: Cris Mattos/Reuters/Ritzau Scanpix

Et af de største talenter i verden lige nu kunne have været Chelsea-spiller til sommer.

Men ifølge talentets far trak Premier League-klubben sig fra handlen, da aftalen kun var et enkelt skridt fra at være i hus.

17-årige Endrick skal som bekendt til Real Madrid, når det bliver sommer igen. Hans far fortæller dog, at familien allerede var klar på at flytte til London og nyde det kolde vejr.

– Vi fik en invitation fra Chelseas ejer, og så tog vi hen og så klubben og landet. Vi så Chelsea spille mod Arsenal, og vi fik muligheden for at møde træneren, Jorginho, César Azpilicueta og Thiago Silva og se træningsfaciliteterne. Vi blev vist det hus, vi skulle bo i, skolen, som Endrick ville gå på, kirken, vi ville gå i. Alt var på plads mellem os og Chelsea. Jeg havde allerede vænnet mig til tanken om at skulle bo i London og leve med det kolde vejr, siger Endricks far Douglas ifølge transferjournalist Fabrizio Romano.

Men så fik Chelsea kolde fødder, og ‘The Blues’ trak sig fra handlen trods en aftale, der stort set var på plads.

– Men så ændrede alt sig i sidste øjeblik. Min søns repræsentant ringede til mig om aftenen og sagde, at Chelseas ejer havde bakket ud af handlen, fordi den pris, de skulle betale for Endrick, ville puste markedet op. Det var 60 millioner euro (447 millioner kroner, red.) for en 16-årig dreng, som først ville ankomme i England to år senere, fortæller Douglas.

Skudfinte med knæet: Se brasiliansk stortalents drømmemål her

En klub, der ikke havde noget imod at betale den pris, var Real Madrid, som får gavn af Endrick om godt og vel et halvt år.

Endrick har for nyligt vundet det brasilianske mesterskab med sin klub, Palmeiras.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P