Premier League

Pochettino er ikke i tvivl: Med tiden kæmper vi med i toppen

Chelsea har fået en dårlig start på sæsonen i Premier League, men det får ikke klubbens manager, Mauricio Pochettino, til at hænge med hovedet. Med tiden vil klubben nemlig rejse sig og kæmpe med i toppen, mener han.

Mauricio Pochettino tror på Chelseas fremtid
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er brug for tid i Chelsea FC.

Sådan lyder meldingen fra klubbens manager Mauricio Pochettino ved fredagens pressemøde frem mod den kommende Premier League-spillerunde i weekenden.

Chelsea har ikke ligefrem fået en forrygende start på den indeværende sæson, hvor det blot er blevet til 19 point i 15 kampe. Det rækker til en øjeblikkelig 10. plads i Premier League, men det får dog ikke Pochettino til at dukke hovedet.

Chelsea-projektet kræver nemlig tid. Og det var Pochettino godt klar over, da han valgte at takke ja til jobbet i den engelske storklub.

– Det er anderledes, end hvad det har været i lang tid i Chelsea, men det vidste jeg godt, da jeg takkede ja til jobbet. Det er hårdt og kommer til at være hårdt i nogen tid, indleder Mauricio Pochettino og fortsætter:

– Vi kommer til at kæmpe med om top fire. Måske ikke lige nu, men helt sikkert i fremtiden. Forhåbentlig bliver det så hurtigt som muligt, siger Pochettino til BBC Sport på fredagens pressemøde.

Mauricio Pochettino tror på Chelseas fremtid
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi ved, hvad vi er nødt til at gøre. Vi ved også, at det, som vi gør, er det rigtige. Det er kun et spørgsmål om tid, før at det lykkes, og det hele vender, siger Pochettino og fortsætter:

– Men tiden er en faktor, vi ikke kan kontrollere. Det kan være, at der går seks måneder, måske et år eller endnu mere. Men det vigtigste er, at vi nok skal nå i mål, for vi er ved at bygge noget, der kommer til at betale sig i det lange løb.

Medie: Manchester United vil sælge Eriksen til januar

Mauricio Pochettino og Chelsea FC skal igen forsøge at hente point i Premier League, når klubben søndag gæster Everton på Goodison Park.

Kampen fløjtes op klokken 15:00 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P