International Fodbold

Hvornår udtages Danmarks trup til EM 2024? – Få svaret her

Kasper Hjulmand og det danske herrelandshold har kvalificeret sig til EM 2024. Men hvem får i sidste ende æren af at repræsentere Danmark ved slutrunden i Tyskland, og hvornår udtages Danmarks trup til EM 2024 egentlig? Læs mere her.

Hvornår udtages Danmarks trup til EM 2024? - Her skal Kasper Hjulmand senest udtage 23 spillere, der skal repræsentere Danmark ved EM-slutrunden i Tyskland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvornår udtages Danmarks EM-trup til slutrunden i 2024?

Fodboldentusiaster rundt om i Europa venter i spænding på, at EM-slutrunden anno 2024 fløjtes i gang. Det sker ved EM 2024’s åbningskamp den 14. juni 2024 på Allianz Arena.

Men inden fodboldfestlighederne for alvor blæses i gang, så venter en indbyrdes kamp om pladserne blandt bejlerne på de respektive landshold.

Frem mod EM-slutrunden skal hver enkelt spiller således gøre sit bedste for at sikre sig en plads blandt de udvalgte, der skal repræsentere sit land ved EM 2024.

I alt må de 24 landstrænere, der hver står i spidsen for sit respektive landshold ved EM 2024, udtage 26 spillere til EM-slutrunden. Og tre af disse skal være målmænd.

Campo.dk har taget et kig på de spillere, som Kasper Hjulmand har udtaget til det danske landshold i løbet af 2023 plus det løse. Disse vurderes som værende bejlere til at blive udtaget til EM 2024. Få overblikket på linket herunder.

Danmarks trup ved EM 2024: Se bejlerne og de sikre kort her

Hvornår udtages Danmarks trup til EM 2024?

Det bliver Kasper Hjulmand, der i sidste ende står med det afgørende valg, i forhold til hvem der skal repræsentere de rød-hvide danskere ved EM 2024 i Tyskland.

Og Kasper Hjulmand har god tid til at gøre sig tanker om, hvem der skal med til EM-slutrunden. Ifølge UEFA’s reglement så skal de respektive landsholdstrupper senest udtages syv dage før åbningskampen ved EM-slutrunden.

EM 2024 sparkes i gang den 14. juni 2024 klokken 21:00 på Allianz Arena i München. Her spiller værterne fra Tyskland turneringens åbningskamp mod Skotland. Dermed skal Kasper Hjulmand og de andre EM-landstrænere senest udtage de respektive trupper til EM 2024 den 7. juni 2024 ved midnat.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Er du klar til EM-festen til sommer? – Herunder har campo.dk samlet en række artikler, som giver dig overblikket på EM 2024, inden det går løs fra midten af juni og en måned frem.

EM-lodtrækning: Se alle grupper ved EM 2024 her
EM-kampprogram: Her er alle kampene i gruppespillet ved EM 2024
Hvor og hvornår spilles EM 2024 i fodbold – få svaret her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P