3F Superligaen

Carsten V. Jensen: Vi går efter begge titler

Ambitionerne er tårnhøje i Brøndby IF, hvor fodbolddirektøren, Carsten V. Jensen, mener, at man bør gå efter at vinde 'the double'.

Carsten V. Jensen mener, at Brøndby med rette kan gå efter to titler i denne sæson
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Når vi er med i begge turneringer, så synes jeg, at det er passende, at man gør alt, hvad man kan for at gå hele vejen.

Sådan lød det fra Carsten V. Jensen, da han blev interviewet af Viaplay forud for Brøndbys semifinale-opgør mod AGF i Oddset Pokalen.

Det går nemlig rigtig godt på Vestegnen lige nu. Udover at Brøndby er i semifinalen i pokalturneringen, ligger de også nummer to i 3F Superligaen, hvor de lige nu har to point op til førerholdet FC Midtjylland.

– Fremgangen er lige efter bogen. Vi har lavet en del ændringer siden sidste år. Vi fik nye ejere, der har lagt på, siger fodbolddirektøren.

Derudover peger Carsten V. Jensen på spillertruppen og cheftræner Jesper Sørensens store indsats som de afgørende årsager til, at Brøndby klarer sig langt bedre, end de gjorde for et år siden.

Torsdag aften gæster Brøndby Ceres Park, hvor de skal forsøge at få et godt resultat med hjem, inden de to hold mødes i returkampen på Brøndby Stadion søndag d. 10/12.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P