Premier League

Jürgen Klopp inden Sheffield: Taktikken er smidt i skraldespanden

Jürgen Klopp og Liverpool møder onsdag aften Sheffield United, som tirsdag fik en ny chef på trænerbænken. Det har ødelagt Liverpools forberedelser til kampen.

Jürgen Klopp iført sort jakke og sort kasket
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Den enes død, den andens brød…og den tredjes nød.

Tirsdag blev Paul Heckingbottom fyret i Sheffield United, og derfor er Chris Wilder hentet ind som ny manager. Og det giver grå hår i Liverpool.

For Jürgen Klopp og Liverpool havde sat mandskabet op til at møde et Sheffield-hold med et Heckingbottomsk udtryk, men de planer er nu lige til at smide ud, fortæller Jürgen Klopp forud for onsdagens kamp.

– Lad mig starte med at sige: vi kan nok smide vores analyser i skraldespanden nu, jokede Jürgen Klopp på pressemødet.

Det var dog nok en sandhed med modifikationer for Klopp og Liverpool.

– Vi skal ikke tænke alt for meget over det. Vi skal bare forberede os, som til enhver anden fodboldkamp. Jeg forstår, at der er kommet en ny manager, men det skal ikke forvirre os.

– Jeg er glad på Chris’ vegne over at være tilbage hos hans klub, og når han onsdag ser os på banen, skal han tænke: åh Gud, Liverpool-spillerne kommer fra alle sider.

Mål og Highlights: To drømmemål og vanvidsafslutning da Liverpool slog Fulham

Selvom Wilder har været i Sheffield United tidligere, så tror Klopp ikke, at den 56-årige kollega kan nå at ændre meget på en enkelt dag.

– Jeg tror ikke, han kan ændre særlig meget på så kort en periode, og vi kan spille på forskellige måder. Vi skal bare fokusere på os selv, slutter den 56-årige tysker.

Klopp oplyser desuden på pressemødet, at Alisson fortsat er skadet, hvorfor irske Caoimhin Kelleher vogter buret onsdag.

Kampen spilles på Bramall Lane og fløjtes op klokken 20:30.

Få det fulde overblik over onsdagens mange kampe i tv lige her.

Mål og Highlights: Arsenal afværger katastrofen med dramatisk sejr mod oprykkere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P