Premier League

Arsenal-legende voldsomt begejstret for Declan Rice: Vi skylder 20 millioner pund

Ian Wright kan næsten ikke få armene ned af ren og skær begejstring over Declan Rice. Faktisk mener han, at Arsenal gjorde sig et decideret røverkøb i sommer.

Ian Wright mener, at Arsenal burde have betalt mere for at hente Declan Rice i West Ham.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

900 millioner kroner.

Det er sådan cirka det, som Arsenal i sommer betalte for Declan Rice, da han midt i juli blev den dyreste britiske fodboldspiller nogensinde.

Transfersummen for den tidligere West Ham-profil kan desuden stige en smule yderligere gennem diverse præstationsbaserede bonusser.

De enorme summer til trods, så mener Arsenal-legenden Ian Wright alligevel, at der ikke er blevet betalt så meget som en rød reje for meget for Declan Rice. Snarere tværtimod.

Arsenal-ikonet er nemlig ganske imponeret over den 24-årige midtbanestyrmand, som nærmest fra dag ét har lignet en spiller, der har været en profil i klubben fra det nordlige London i flere år.

– Det er hans fysik og alsidighed. Han ser stærk ud, og vi ser bare anderledes ud med ham, siger Ian Wright i podcasten Wrighty’s House og fortsætter:

– Jeg er ikke farvet eller noget, men jeg talte med et par West Ham-fans forleden, og jeg elsker at drille dem.

– Jeg sagde, at “jeg føler, vi har snydt jer. Jeg har det som om, at vi burde give jer 20 millioner pund mere. Jeg giver jer 20 millioner pund, for jeg føler skyld over at vi kun betalte 100 millioner pund”.

20 millioner pund svarer til 170 millioner kroner.

Ian Wright går efterfølgende lidt mere i dybden med, hvorfor han mener Declan Rice skulle have kostet endnu mere.

– Siden Declan Rice for alvor slog igennem i West Ham og på det engelske landshold, der kan jeg ikke huske ham have en dårlig kamp. Hver eneste kamp gør han noget bemærkelsesværdigt og har indflydelse på spillet.

– Jeg mener, uden tvivl, at han gør en kæmpe forskel for os i denne sæson, siger han.

Medie: Manchester City og Arsenal følger FCK-talent tæt

Declan Rice er startet inde på Arsenals centrale midtbane i samtlige kampe i både Premier League og Champions League i denne sæson.

Arsenal topper både sin gruppe i Champions League og tabellen i den bedste engelske række.

Den i dag 60-årige Ian Wright nåede i sin tid som aktiv at score 170 mål i 272 kampe for Arsenal, hvor han tilbragte syv år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P