3F Superligaen

‘Helt efter planen’ – flere Randers-profiler kan smutte gratis til sommer

Randers FC står foran en stor udrensning til næste år, hvor flere af klubbens profiler har kontraktudløb. Og det er helt, som planlagt, fortæller sportsdirektør.

Søren Pedersen stirrer ind på Rasmus Berthelsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

En anfører, en målmand og indtil flere angrebsprofiler.

Det kan alt sammen være tabt for Randers FC, når kalenderbladet siger 1. juli 2024. Her udløber en masse kontrakter nemlig i den kronjyske klub.

Spillere som Björn Kopplin, Patrick Carlgren, Stephen Odey og Marvin Egho har alle kontraktudløb, men det tager sportslig direktør i Randers FC, Søren Pedersen, fuldstændig med ro.

– Det er sådan set helt efter planen. Både i forhold til strategien og den måde, vi gerne vil have vores aldersgennemsnit ned på, fortæller Søren Pedersen til Campo.dk.

– Der er selvfølgelig nogle, vi er interesseret i skal fortsætte, og som vi skal have nogle drøftelser med nu her. Og så er der nogen, hvor vi siger, de skal ud og prøve noget andet.

Skal Randers FC tjene en skilling på nogle af spillerne med kontraktudløb til sommer, så er skal de skippes afsted i januars transfervindue.

Sportsdirektøren regner dog ikke med, at sommerens kontraktfrie spillere smutter allerede til januar.

– Jeg tænker, at dem som har kontraktudløb ikke der, vi henter de største penge, men vi har spillere, som har gjort det rigtig godt, og vi har unge spillere, som har gjort det rigtig godt, som jeg ved, der er en del opmærksomhed omkring.

Transfervinduet starter den 5. januar og slutter ved midnatstid den 31. januar, og Søren Pedersen regner da med randrusiansk aktivitet.

– Der kan komme nogle rokader, hvor vi får spillere ud, men også får spillere ind. Så selvfølgelig skal vi forsøge at forstærke os i januar, men vi skal også forsøge at holde fast i det, der fungerer, slutter den 45-årige sportsdirektør.

Randers FC overvintrer på Superligaens 10. plads blot to point til Vejle Boldklub under nedrykningsstregen.

Randers-profil er kontraktfri til sommer: Selvfølgelig vil man spille i udlandet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P