3F Superligaen

Søren Krogh inden sidste kamp som cheftrænervikar: Det har overrasket mig mest

OB spiller sin sidste kamp i dette efterår, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Det bliver samtidig Søren Krogs sidste kamp som midlertidig cheftræner i klubben, og særligt en ting har overrasket Krogh.

Søren Krogh kaster en bold iført OB-jakke.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den 2. november blev Søren Krogh forfremmet til midlertidig cheftræner i OB.

Her blev den daværende cheftræner Andreas Alm nemlig fyret, og derfor blev Krogh overladt styrpinden i Ådalen i Odense indtil udgangen af 2023.

Søndag eftermiddag spiller OB sin sidste kamp i år, og det er derfor også sidste gang, at Søren Krogh sætter sig på trænerbænken som midlertidig cheftræner – og særligt en ting ved cheftrænerrollen har overrasket Krogh.

– Man finder virkelig ud af, hvor vigtig staben er, og at man har gode og dygtige mennesker omkring sig, fortæller Søren Krogh til Campo.dk.

– Der er meget, der rækker ud over selve spillet på banen og det at være taktisk snu. Der er så mange andre beslutninger, der skal tages, og der er så mange andre ting, man skal involveres i.

I forbindelse med Søren Kroghs cheftrænervikariat blev Thomas Helveg fast tilknyttet assistenttræner-teamet, der desuden også tæller Frank Hjortebjerg, som mest befandt sig på tribunen i den sidste tid under Andreas Alm.

Og stabens funktioner har været vigtige for Søren Krogh.

– Så jeg har hvert fald fundet ud af, at det med at bruge sin stab, det kan komme mig til gode. Og de har gjort det rigtig godt, så stor ros til dem for det her forløb, slutter 46-årige Søren Krogh

OB møder FC Nordsjælland søndag klokken 14, og det er sidste chance for en fynske hjemmesejr i dette efterår. Læs den historie her.

Enige Bashkim og Krogh om hjemmebanekompleks: Det er vanvittigt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P