Bundesligaen

Legende på vej tilbage til Bayern? – Præsident vil gøre sit

I Bayern München vil de gerne have klubikonerne til at fortsætte i klubben, når karrieren går på hæld. Det gælder for Thomas Müller, mens også Bastian Schweinsteiger kan være på vej tilbage til det sydtyske.

Bastian Schweinsteiger kan være på vej retur til Bayern München.
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er tre år siden, han lagde støvlerne på hylden.

39-årige Bastian Schweinsteiger nåede at spille præcis 500 kampe for Bayern München, inden turen i 2015 gik til Manchester United, inden han i 2017 tog til USA og Chicago Fire.

Nu kan Bayern-legende være på vej tilbage til den tyske storklub i en ny rolle. Det løfter klubbens præsident, Herbert Hainer, lidt af sløret for i programmet Lage der Liga.

– Jeg vil gerne have ikoner som [Thomas] Müller og Bastian Schweinsteiger til at arbejde i FC Bayern igen i fremtiden.

– Hvis en spiller som [Thomas] Müller spiller fodbold så længe, så vil han som regel have brug for en smule distance, når hans professionelle karriere slutter. Jeg tror også, det er den fase, som Schweinsteiger går igennem i øjeblikket, lyder det fra Herbert Hainer ifølge Bild.

Bayern München forlængede i den forgange uge kontrakten med klubbens aldrende målmand, Manuel Neuer, og nu går de efter også at forlænge med ikoniske Thomas Müller.

Officielt: Bayern forlænger med erfaren målmandsduo

– Thomas Müller er afgjort et ikon. Vi vil alle gerne have ham til at slutte sin karriere i Bayern. Vi har samtaler med ham. Jeg er optimistisk og håber virkelig, at Thomas vil blive hos os.

– Thomas ved præcis, hvad han får i FC Bayern, og vi ved også, hvad vi får fra ham. Som jeg allerede har sagt; Jeg håber han bliver hos os længe og at han slutter sin karriere hos os, lyder det fra Hainer.

Thomas Müller er den spiller, som Bastian Schweinsteiger har spillet næstflest kamp med igennem karrieren. I alt nåede de to tyskere at spille 262 kampe sammen.

For Schweinsteiger er det dog en anden Bayern-legende, nemlig Philipp Lahm, som han har spillet flest kampe med. Fordelt på kampe for Bayern München og det tyske landshold har Lahm og Schweinsteiger spillet hele 445 kampe og 33.842 minutter sammen. Kilde: Transfermarkt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P