Bundesligaen

Officielt: Bayern forlænger med erfaren målmandsduo

Bayern München har fejet alle spekulationer vedrørende klubbens målmandsposition til side ved at forlænge med begge klubbens målmænd.

Bayern München forlænger med både Manuel Neuer og Sven Ulreich
Foto: FC Bayern

Manuel Neuer er 37 og Sven Ulreich er 35.

Nu har begge målmandsveteraner forlænget med de tyske giganter fra Bayern München.

Både Neuer og Ulreich har forlænget kontrakten med de tyske mestre, så de nu løber til og med juni 2025.

Mens Manuel Neuer har været i Bayern siden sit skifte fra Schalke 04 i sommeren 2011, så har Ulreich, afbrudt af et lille år i Hamburger SV fra 2020 til 2021, været i den sydtyske klub siden sit skifte fra Stuttgart i 2015.

For 37-årige Neuer, der kun lige har gjort comeback efter den rygsskade, han pådrog sig på en skiferie i december, er der særligt ét mål med kontraktforlængelsen.

– Efter min lange skadespause er jeg tilbage i fuld vigør. Det er enorm sjovt for mig at være på banen med det her hold. Jeg er sikker på, at vi sammen med fansene kan opnå vores store mål de kommende år – Her er Champions League-finalen i 2025 i München selvsagt et af dem. At vide at jeg vil have Sven ved min side, gør det endnu bedre, lyder det fra Neuer.

Den ‘unge’ af de Bayern-målmænd er selv overrasket over sit ophold hos Stern des Südens.

Medie: Bayern München jagter tysk stortalent til over 900 millioner kroner

– Da jeg kom til FC Bayern fra Stuttgart i 2015, ville jeg aldrig have troet, at jeg ville blive så længe. Nu har jeg forlænget min kontrakt til 2025, og jeg vil fortsætte med at gøre min del for, at vi når vores mål.

– Jeg er glad for at fortsætte med at arbejde med Manuel [Neuer] og også Daniel Peretz (3. målmand, red.) og vores målmandstræner Michael Rechner. Jeg har haft meget mere til fælles med Manuel [Neuer] end bare vores passion for fodbold – vi er venner, lyder kærlighedserklæringen fra Ulreich.

Foruden i de to, i fodboldforstand, aldrende herrer har Bayern München også den 23-årige israelske-fødte tysker Daniel Peretz samt 19-årige Tom Hülsmann i målmandsteamet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P