3F Superligaen

Bashkim om afgående cheftrænervikar: Vi er glade for Søren Krogh

Søndag står Søren Krogh i spidsen for OB for sidste gang som midlertidig cheftræner, og Bashkim Kadrii har været glad for tiden under den 46-årige cheftrænervikar.

Bashkim står arm i arm med OBs Bjørn Paulsen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ni cheftrænere på 13 år.

Det er så mange cheftrænere, Bashkim Kadrii har spillet under, siden spidsangriberen kom til Odense for første gang i 2010.

Cheftræner nummer otte for Bashkim hed Andreas Alm og han blev afskediget i starten af november. Søren Krogh blev derfor forfremmet til midlertidig cheftræner for OB i efterårets sidste fire kampe.

Kroghs sidste kamp i denne omgang spilles søndag, og Bashkim Kadrii har været glad for tiden under cheftræner nummer ni.

– Jeg synes, han har været tæt på spillerne. Han har været åben for input og er selvfølgelig også kommet med sine egne ting, udtaler Kadrii til campo.dk.

Fynboernes taktiske udtryk har ændret sig et par gange i tiden under Søren Krogh, og det har Bashkim Kadrii hilst velkommen.

– Vi har ændret nogle ting, for han følte ikke, at det første fungerede for os, og det viser også, at han har indsigt og siger “okay, så laver vi lidt om, når tingende ikke virker.” Han er en varm person, der er tæt på spillerne, fortæller den 32-årige angriber.

Bashkim Kadrii nyder en stor stjerne i og omkring Ådalen, og han er også den spiller i den nuværende trup med flest kampe for førsteholdet. Han er medlem af anførergruppen, og Kadrii beretter om tilfredshed med cheftrænervikaren.

– Vi er glade for Søren Krogh. Der er sket nogle ændringer, og det synes vi, har holdt godt, og vi kommer tættere på hinanden som gruppe.

– Så det har været godt med Søren, slutter Bashkim Kadrii.

Angriberen fortæller desuden, at han ikke er blevet spurgt til råds af fodbolddirektør Björn Wesström i forhold til det kommende ledige cheftrænersæde.

OBs sidste kamp under Søren Kroghs vikariat spilles søndag klokken 14 mod FC Nordsjælland.

Bashkim Kadrii efter sejr: Betyder noget når man har været i klubben i 10 år

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P