Champions League

Neestrup ligeglad med VAR-straffe: Kamil havde alligevel nuppet den

F.C. København leverede onsdag aften en flot præstation mod de mangedobbelte tyske mestre fra Bayern München, som dog kortvarigt så ud til at få straffespark i overtiden.

Jacob Neestrup efter 0-0 mod Bayern München
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København har det hele i egne hænder.

Københavnerne skal ‘bare’ slå Galatasaray i den sidste gruppekamp på hjemmebane for at avancere til Champions Leagues knockoutfase på bekostning af netop Galatasaray og Manchester United.

Onsdag aften fik københavnerne 0-0 med fra udekampen mod Bayern München, men sent i kampen så de ellers ud til at skulle smide det ene point, præcis som det var tilfældet i den første kamp mod de tyske giganter.

Den franske dommer, Stéphanie Frappart, fik dog en smule VAR-hjælp, og det betød, at hun omgjorde det straffespark, hun ellers havde tildelt Bayern München, men spørger man F.C. Københavns cheftræner, så havde det ikke gjort den store forskel.

– Jag har ikke set den (situationen, red.), men jeg regner med, at Kamil [Grabara] havde nuppet den, og så havde det været ligegyldigt, sagde Jacob Neestrup efter kampen med et smil til Viasat.

Mål og Highlights: FCK får kæmpe resultat ude mod Bayern – nu kan de selv afgøre deres skæbne

F.C. København kan nøjes med en uafgjort mod Galatasaray i den sidste gruppekamp, såfremt Manchester United IKKE slår Bayern München, men københavnerne kan også bare selv gøre det færdigt ved at slå tyrkerne.

– Ja det kan vi (selv gøre det færdigt, red.), så det bliver vi jo nødt til at gøre. Det er fantastisk at stå i den situation, men vi er ikke tilfredse endnu, og nu vil vi gøre alt, hvad vi kan for at gøre arbejdet færdigt i Parken mod Galatasaray.

Bayern stikker til FCK: Kun cyprioter har gjort det ringere

– Jeg ved godt, at alle scenarier er i spil, men jeg synes, det er flot, at vi har spillet os derhen, hvor vi ikke bare er med, men hvor vi kan afgøre selv, om vi skal spille Europa League eller Champions League, lyder det fra Neestrup.

Kampen mod Galatasaray spilles i Parken den 12. december.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P