Champions League

Bayern stikker til FCK: Kun cyprioter har gjort det ringere

F.C. København kan sikre sig europæisk fodbold efter nytår med en sejr på Allianz Arena i München tirsdag aften, men de danske mestre går ind til kampen med en dårlig statistik i bagagen.

FCK har dårlig statistik mod tyske hold forud for mødet med Bayern.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Bayern München har selv været i historiebøgerne, og de kan formentlige lide, det de ser.

Sydtyskerne har nemlig fået øje på den F.C. København-statistik, der ikke taler de danske mestres sag forud for mødet med de tyske giganter tirsdag aften.

– F.C. København gæster Allianz Arena for første gang onsdag, og de vil håbe at forbedre statistikken for hold fra deres land i München, da Bayern har vundet alle sine fire hjemmekampe mod danske modstandere i europæiske turneringer til dato, lyder det fra de tyske mestre, som ikke er færdige:

– F.C. København har aldrig slået en tysk modstander i 13 gældende kampe mod klubber fra Bundesligaen – kun APOEL (16) har spillet mod tyske hold flere gange i Europa uden at få en eneste sejr, lyder stikket fra Bayern München.

Bayern München har aldrig tidligere mødt F.C. København på hjemmebane, men til gengæld er det rigtigt, at det tyske storhold har slået Køge Boldklub i 1976, AGF i 1979, B1903 i 1991 og Brøndby i 1998.

Bayern München har allerede med to kampe tilbage af gruppespillet sikret sig videre avancement som etter i gruppen.

Højlund gør comeback i Uniteds startformation i Istanbul

F.C. København kan både blive toer, treer og fire i gruppen – blandt andet afhængigt af, hvordan det går i den anden kamp tirsdag aften mellem Galatasaray og Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P