Bundesligaen

Medie: Bayern med ultimatum efter Real-interesse – forlæng eller smut!

Bayern München har ikke tænkt sig at miste klubbens stjerne uden kompensation, så nu har tyskerne givet Alphonso Davies et ultimatum.

Bayern München vil forlænge eller sælge Alphonso Davies.
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er meget muligt, at Bayern München har kigget mod Paris Saint-Germain og tænkt; Ikke her.

I Paris ser de ud til at miste stjernespilleren Kylian Mbappé, der i flere år har været meldt på vej til Real Madrid, og til sommer kan skiftet blive en realitet – helt uden at Real Madrid betaler en krone.

Den situation vil de ikke havne i i Bayern München, som derfor er begyndt at snakke kontraktforlængelse med holdets canadiske stjerne Alphonso Davies. Det skriver Sky Sports-journalist Florian Plettenberg.

Plettenberg skriver blandt andet, at der ikke er udsigt til, at forhandlingerne mellem Davies og Bayern München bliver lette.

Derfor overvejer Bayern München at sælge canadieren allerede til sommer, så de trods alt får en transfersum ud af spilleren, som har spillet i den sydtyske klub siden sit skifte fra Vancouver i januar 2019.

Alphonso Davies forlængede sin kontrakt med Bayern München i april 2020, men den kontrakt står altså til at udløbe 1. juli 2025.

Den 23-årige venstreback står noteret for i alt 171 kampe for den sydtyske klub, som han har vundet fem tyske mesterskaber med.

Officielt: Bayern forlænger med erfaren målmandsduo

Alphonso Davies er født i en flygtningelejr i Ghana, efter hans forældre flygtede fra borgerkrigen i hjemlandet Liberia. I 2005 ankom familien Davies til Canada, og siden 2017 har Alphonso Davies haft canadisk statsborgerskab.

Han har repræsenteret det canadiske a-landshold 44 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P