Mål og Highlights: Skiftende føringer da Real Madrid tog gruppesejren foran Napoli

Napoli kunne med en sejr sikre sig videre avancement, da de onsdag spillede storopgør mod Real Madrid. Sådan skulle det dog ikke gå.

Real Madrid's German defender #22 Antonio Rudiger vies for a header with Napoli's Argentine forward #18 Giovanni Simeone during the UEFA Champions League first round group C football match between Real Madrid CF and SSC Naples at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 29, 2023. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Rodrygo
11′
J. Bellingham
22′
N. Paz
84′
Joselu
90’+4′
G. Simeone
9′
A. Zambo Anguissa
47′
45′
90′
  • Efter en sejr på 4-2 til den spanske kongeklub, er de nu sikre på at være gruppevindere og tilmed med en kamp i hånden

• Det startede ellers skidt for Real Madrid, efter de kom bagud efter blot 10 minutter, men en udligning i det næste minut satte dem i gang

• Herefter scorede Jude Bellingham (selvfølgelig), mens to indskiftere også kom på tavlen. Dermed bliver Napolis opgør mod Braga altafgørende, da en sejr til portugiserne sender dem videre

Real Madrid 0-1 Napoli (Giovanni Simeone, 10′):

Real Madrid 1-1 Napoli (Rodrygo, 11′):

Real Madrid 2-1 Napoli (Jude Bellingham, 22′):

Real Madrid 2-2 Napoli (Frank Anguissa, 47′):

Real Madrid 3-2 Napoli (Nicolas Paz, 84′):