Bundesligaen

Medie: Bayern München jagter tysk stortalent til over 900 millioner kroner

Florian Wirtz har gang i en fremragende sæson for Leverkusen. En sæson, der har puttet ham på radaren hos den største tyske klub.

Florian Wirtz i den sorte tørje har øjnene rettet mod den hvide bold.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Florian Wirtz har gang i en fremragende sæson.

Det samme har hans klub, Bayern Leverkusen, der er den stolte indehaver af Bundesligaens førsteplads efter 12 kampe, hvoraf de 11 af dem er vundet – endda i ganske overbevisende stil.

Bayern Leverkusen har scoret 37 mål i 12 kampe, samtidig med at de kun har lukket ti ind. Florian Wirts har scoret tre af dem og lagt op til fem. Men nu kan han altså være på vej til den helt store rival, Bayern München.

I hvert fald hvis man skal tro Sky Sport Deutschland, der samtidig fortæller, at Leverkusen forlanger omkring 120-130 millioner euro for den 20-årige tysker. Det svarer til et sted omkring 900 millioner kroner.

Tyskeren vil, ifølge mediet, helst ikke skifte til en klub uden for Tysklands grænser, hvorfor Bayern München lader til at være en attraktiv destination, hvis et skifte fra Leverkusen skulle blive en realitet.

Florian Wirtz har, på trods af sin alder, spillet 121 kampe for Bayern Leverkusen, hvor det er blevet til 29 mål og 40 assists. Dertil er det blevet til 14 landskampe for Tyskland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P