3F Superligaen

Randers-profil trods seks kampe uden sejr: Vi har gang i noget godt

Randers FC kan, hvis alt går forkert, være under nedrykningsstregen, når 16. runde af Superligaen er overstået, men alligevel mener klubbens topscorer, at klubben har gang i noget godt.

Randers FC undervurderer ikke OB.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Både Randers FC og OB kigger formentlig en smule ængsteligt mod superligakampen i Hvidovre fredag aften.

Hvis Vejle vinder oprykkerduellen, rykker de forbi både Randers og OB i tabellen, og dermed vil taberen af kampen mellem netop Randers og OB søndag være at finde under nedrykningsstregen i Superligaen.

Både Randers og OB er inde i en dårlig stime, hvor det for kronjyderne ikke er blevet til sejr i de seneste seks kampe, mens fynboerne skal seks kampe tilbage for at finde sidste sejr.

Randers-topscorer Filip Bundgaard kan på et personligt plan se tilbage på en fin periode, hvor det er blevet til to scoringer i de seneste tre superligakamp, ligesom han scorede for U21-landsholdet, da i sidste uge slog Marokko.

– Jeg føler mig i rigtig god form lige nu. Selvtilliden er i top, og så handler det selvfølgelig også meget om, at mine medspillere gør mig god. Vi har et rigtig godt hold på U21-landsholdet, hvor vi spiller god fodbold, og det synes jeg også, at vi har i Randers lige nu. Vi har gang i noget godt, og det skal vi fortsætte med, fortæller Filip Bundgaard.

Randers FC donerer entréindtægter til velgørende fond

Selvom Bundgaard altså ikke ligefrem er sortseer, når det kommer til Randers’ situation i Superligaen, så er han helt med på, at der venter en vigtig kamp søndag.

– Det er en mega vigtig kamp. Vi har to point ned til OB og et point op til Viborg og Lyngby i tabellen, så det vil være smart at tage tre point. Det er en meget vigtig kamp, og jeg glæder mig helt vildt til at spille på hjemmebane igen, understreger Filip Bundgaard og fortsætter;

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi undervurderer slet ikke OB. Jeg synes ikke, at man skal undervurdere nogen som helst hold i Superligaen. Selvom OB ikke er inde i en særlig god periode lige nu, så vender det jo ofte for nogle hold. Vi skal være 100 procent klar, og så tror jeg på, at vi vinder, lyder det fra den 19-årige angriber.

Randers FC tager imod OB søndag klokken 16 i en kamp, der kan ses på Canal 9.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P