1 min læsningFormstærk AGF’er sender Danmark til tops: U21-landsholdet tager vigtig sejr over Wales

AGF-angriberen lavede både mål og assist i Danmarks vigtige sejr over Wales på udebane, som sender U21-landsholdet til tops i gruppen.

1 min læsning
Tobias Bech blev afgørende for Danmarks U21-landshold.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

U21-landsholdet tog tre vigtige point.

Mandag aften slog Steffen Højers tropper nemlig Wales med 2-1 på udebane i en uhyre vigtig kamp for deres vej mod EM-slutrunden.

Danmark var presset i gruppen inden opgøret, da et nederlag til gruppens førehold, Wales, kunne betyde, at Danmark ville få svært ved at hente både Wales og Island på første- og andenpladsen.

Danskerne fik en helt forrygende start på kampen, da den formstærke AGF’er Tobias Bech allerede efter fem minutters spil bragte Danmark foran med en enkelt pind.

Dernæst sad danskerne på langt størstedelen af spillet, og 2-0-scoring lod til at vente lige om hjørnet i slutminutterne.

Og efter 89 minutter kom den så, da en indøvet hjørnesparkskombination gik fra Tobias Bechs fod gik ind i panden på Vejles Oliver Provstgaard og i mål.

Det betød også, at Wales’ sene, sene scoring til 2-1 ikke betød det store for kampens resultat.

Trods elendig kvalifikation: Nordirsk landstræner vil slutte kvalifikation godt af mod Danmark

Det betyder, at Danmark spiller sig op på gruppens førsteplads med otte point, mens Wales indtager andenpladsen med samme antal, men en dårligere målscorer.

Island ligger og lurer bag de to tophold med seks point og en kamp i hånden mod Tjekkiet, som dog først løber af stablen til marts næste år.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P