Medie: Newcastle jagter tidligere FCM’er – kan give guldregn i klubkassen

Næsten alle topklubberne i Europa virker til at ville have fingrene i ham, men nu prøver den rigeste klub af dem alle angiveligt at give den et skud.

Newcastle jagter Ousmane Diomande i Sporting
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der findes nærmest ikke en klub i topfodbolden, der ikke vil have fingrene i den tidligere FC Midtjylland-spiller Ousmane Diomande.

Den blot 19-årige ivorianer skiftede i januar fra FC Midtjylland til den portugisiske storklub Sporting uden at have spillet så meget som én kamp for ulvenes førstehold.

Og nærmest siden skiftet blev en realitet har diverse topklubber rundt om i Europa forsøgt at fravriste Sporting det enorme forsvarstalent. Blandt andet er Arsenal og Real Madrid blevet meldt ivrige efter at få fingrene i ivorianeren – dog uden succes indtil videre.

Men måske er det et pengespørgsmål… Og når der tales om penge i klubfodbolden, så fristes man per automatik til at se mod den forholdsvis nyrige Premier League-klub Newcastle.

Og netop Newcastle meldes nu på banen i forhold til at lande en aftale med Ousmane Diomande. Det skriver The Sun tirsdag.

Skal Newcastle have fingrene i Ousmane Diomande, så kræver det dog med al sandsynlighed et enormt pengebeløb. Ifølge rygterne fik Arsenal i sommerens transfervindue afvist et bud Diomande, da de ‘blot’ kunne smide omkring 250 millioner på bordet for ham.

Real Madrid skulle angiveligt også have smidt et bud på Ousmane Diomande – endda et bud der skulle overgå Arsenals bud. Men spanierne har efter alt at dømme fået samme besked som Arsenal fik, nemlig at Diomande kan erhverves for 600 millioner, som menes at være spillerens frikøbsklausul.

Ousmane Diomandes skifte fra FC Midtjylland til Sporting kostede angiveligt portugiserne i omegnen af 55 millioner kroner. Et beløb der dog meget vel kan stige yderligere og løbe op i 95 millioner kroner, hvis en række bonusser indfries.

Derudover skulle ulvene også have fået indskrevet en videresalgsklausul i ivorianerens kontrakt, så klubben angiveligt får 20 procent af et fremtidigt salg.

Ousmane Diomande har indtil videre spillet 33 kampe for Sporting med tre mål og en enkelt assist til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Flot flugter: Se FC Midtjylland-profil score rundens mål
Superligaens mest alsidige er “ikke en lækker spiller” – og så er han træt af at blive rykket rundt
Hjulmand forklarer: Derfor er Dreyer med

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P