1 min læsningNapoli-stjerne: Svært at afvise Saudi-Arabien

De saudi-arabiske klubber købte godt ind i sommers, men de formåede ikke at få fingrene i Napoli-stjernen, selvom tilbuddet var svært at sige nej til.

1 min læsning
Victor Osimhen havde svært ved at sige nej til pengene i sommers.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er svært at afslå, når de saudi-arabiske klubber banker på.

Det synes en af Napolis store stjerner i hvert fald. Han var en eftertragtet herre i sommers, men han valgte at afvise den gigantiske pose penge, han kunne have fået i Mellemøsten.

Victor Osimhen fortæller til Chelsea-legenden John Obi-Mikels podcast, The Obi One Podcast, at han ingen intentioner havde om at forlade Napoli i sommers, men pengene trak dog noget i ham.

– Jeg vil være helt ærlig, jeg havde overhovedet ikke tænkt mig at skifte i sommers, da Napoli gerne ville beholde mig.

– Men da tilbuddet fra Saudi kom, var det et stort et. Kæmpe. Det var svært at afslå. Jeg snakkede med Napoli, og jeg besluttede mig for at blive, siger den nigerianske angriber til sin landsmands podcast.

De saudi-arabiske klubber fik dog hentet andre store navne som Karim Benzema, Sadio Mane, N’golo Kante og Fabinho – bare for at remse nogle enkelte op.

Om klubberne fra oliestaten har tænkt sig at prøve igen vides ikke.

Lindstrøm indskiftet i kæmpe Napoli-nedtur

Indtil da kan du se Victor Osimhen i aktion for Napoli i Serie A lørdag den 25. november, inden de skal en tur til det spanske og krydse klinger med Real Madrid i Champions league den 29. november.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P