1 min læsningGuardiola om Haaland-skade: Vi tog ingen chancer

Erling Haaland lod sig udskifte i lørdagens ydmygelse af Bournemouth med en mindre skade, og nu giver hans manager Pep Guardiola en opdatering på dens alvorlighed.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Manchester City - Old Trafford, Manchester, Britain - October 29, 2023 Manchester City's Erling Braut Haaland celebrates with manager Pep Guardiola after the match REUTERS/Molly Darlington NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Der gik formentlig et lille sug gennem The Etihad, da der blev fløjtet op til anden halvleg i opgøret mellem Manchester City og Bournemouth.

Erling Haaland stillede nemlig ikke til start til de resterende 45 minutter af kampen, som Manchester City endte med et vinde meget overbevisende.

Nordmanden blev nemlig pillet ud i pausen af Pep Guardiola, da han havde pådraget sig en mindre skade.

Det er naturligvis noget, der får bekymrede City-fans til at spekulere i, hvor længe deres stjerne kommer til at være ude, og nu har Guardiola altså givet den første opdatering på skadens alvorlighed.

– Det var et vrid i anklen. Vi ville ikke tage nogen chancer med ham, for han følte sig ikke tilpas, sagde han ifølge The Athletic-journalisten Ben Dinnery og gav også en opdatering på tidshorisonten for hans tilbagekomst.

– Han er måske tilbage til på tirsdag, men måske næste søndag, siger spanieren.

Mål og Highlights: Brentford løb med sejren efter hæsblæsende opgør mod West Ham

Manchester City går et særdeles vanskeligt program i møde i de kommende uger, hvor man udover to kampe i Champions League har Chelsea, Liverpool og Tottenham i de kommende tre runder i Premier League.

Her kunne man forestille sig, at Haalands målnæse kan blive essentiel for at afgøre nogle af de store opgør.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P