1 min læsningMedie: Kidnappere vil snart slippe Diaz’ far fri

Liverpool-stjernen Luis Díaz' far er fortsat kidnappet af grupperingen ELN i Colombia, men nu ser det ud til, at grupperingen snart vil lade faderen gå.

1 min læsning
Kidnappere vil snart lade Luis Díaz' far gå
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool-stjernen Luis Díaz gennemgår i disse dage et mareridt af dimensioner.

I løbet af den forgangne uge kom det frem, at den 26-årige colombianers forældre var blevet kidnappet i hjemlandet Colombia. Senere lød det, at Diaz’ mor igen var på fri fod, men faderen er stadig i hænderne på kidnapperne.

Seneste nyt i sagen kom frem torsdag aften, hvor det blev opklaret, at det skulle være en gruppering kaldet ‘Ejército de Lieración Nacional (ELN)’, der står bag kidnapningen af Diaz’ far.

Fredag formiddag er der dog igen nyt i sagen – og det er som udgangspunkt en rigtig positiv melding.

Således skriver flere medier fredag – heriblandt BBC – at en talsmand fra ELN angiveligt nu har udtalt, at oprørsgruppen vil frigive Luis Díaz’ far i løbet af de kommende dage.

Det præciseres dog ikke yderligere, hvor langt ude i fremtiden, der skulle være tale om.

Ifølge oplysningerne i sagen, som blandt andet stammer fra CCTV-optagelser, så kaprede gerningsmændene forældrenes bil, hvorefter de forlod gerningsstedet omgående med de to gidsler.

Fyringsrygter om Erik ten Hag affejes: Det er løgn

ELN, som står bag forbrydelsen, er en militant guerilla-gruppe, som blev dannet med en marxistisk-leninistisk ideologi i 1964. Grupperingen har historisk stået bag en række kidnapninger og tilfælde af afpresning.

Grupperingen anses desuden som værende en terrororganisation af den colombianske regering.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P