1 min læsningJens Bertel Askou trak danskerkortet efter nyt nederlag i Sverige

Jens Bertel Askou var rasende på dommeren, da hans mandskab IFK Göteborg tabte mandag aften til Elfsborg. Den danske cheftræner var ude med riven efter kampen.

1 min læsning
Det er nu officielt, at Jens Berthel Askou skifter AC Horsens ud med IFK Göteborg med øjeblikkelig virkning.
Foto: IFK Göteborg

Jens Bertel Askou var næppe tilfreds med dommer Fredrik Klitte.

Under mandagenskampen mod Elfsborg fik Askou gult kort for brok, og efterfølgende gav han sine spillere mundkurv på i mødet med pressen.

Der var særligt et øjeblik i første halvleg, hvor Göteborgs Kolbeinn Thorardsson fik gult kort i en situation, hvor tilskuerne på stadion mente, det skulle have været rødt i stedet til Elfsborgs Buhari Ibrahim.

Og danskeren var langt fra tilfreds efter kampen.

– Dem, der skulle styre kampen, tabte den allerede efter ti minutter. Det var et klokkeklart rødt kort, startede Askou ifølge Aftonbladet.

– Normalt plejer jeg ikke at sige det, men når jeg ser klippet med Kolbeinn, er jeg bare glad for, at han ikke er på hospitalet med et brækket ben.

Jens Bertel Askou blev ansat i den svenske storklub i sommer, og danskeren er stadig ved at finde ud af, hvor grænserne går hinsidans.

–  Vi har sagt, hvad vi skal sige nu. Jeg må hellere sige det sådan. Jeg ved ikke præcis, hvordan det er i Sverige, men i Danmark må man ikke sige så meget om dommeren, for så kan man blive bandlyst, sluttede Askou.

Det var IFK Göteborgs tredje nederlag på stribe, og klubben ligger kun lige akkurat over nedrykningsstregen i Allsvenskan med to kampe tilbage i sæsonen.

Askou og IFK stadig i nedrykningsfare efter klart nederlag

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P