FC Nordsjælland hentede første sejr i to måneder, da Viborg FF gæstede Farum

FC Nordsjælland har længe spejdet efter en sejr i Superligaen. Søndag kom de tiltrængte tre point så i hus, da Viborg FF blev sendt hjem med et nederlag i bagagen.

FC Nordsjælland fik en tiltrængt sejr, da Viborg FF gæstede Farum i Superligaen søndag.

Efter fem kampe uden sejr i Superligaen, kunne FC Nordsjælland søndag tilføje tre point til kontoen.

Således blev det til en 2-0 sejr over Viborg FF, der gæstede Right to Dream Park i Farum.

Det er FC Nordsjællands første sejr i Superligaen siden FC Midtjylland blev besejret med 3-0 den 27. august.

Det lignede ellers længe en deler mellem FC Nordsjælland og Viborg.

Først i det 68. minut fik kampen sit første mål, da Viborg FF’s Jean Manuel Mbom var uheldig og noterede sig for et selvmål.

Viborg FF jagtede efterfølgende en udligning, men i stedet blev det i det 83. minut til 2-0 for hjemmeholdet.

Her kom Marcus Ingvartsen igennem gæsternes bagkæde, inden Lucas Lund fik reddet FCN-angriberens forsøg i første omgang. Bolden sprang dog tilbage og ramte Marcus Ingvartsen, hvorefter den fandt vej til netmaskerne i Viborg-målet.

Med sejren indtager FC Nordsjælland fortsat fjerdepladsen i landets bedste række.

Samtidig betyder nederlaget for gæsterne, at Viborg FF må siges at befinde sig i en pointmæssig krise.

Forrige sæsons nummer fire ligger således på niendepladsen efter 12 kampe i indeværende sæson. Henter OB point mod FC Midtjylland mandag, ryger Viborg ned på 10. pladsen.