Vild afslutning: Schweiz sikrede sig et point efter sent drama mod Belarus

Belarus tog et noget overraskende point med hjem fra Schweiz søndag aften i EM-kvalifikationens gruppe I.

Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Et kæmpe drama udspillede sig søndag aften i EM-kvalifikationens gruppe I.

Det schweiziske landshold, der har scoret tredjeflest mål i hele EM-kvalifikationen, spillede noget overraskende 3-3 hjemme mod Belarus.

Selvom Schweiz kom bedst fra start med et drømmemål af den tidligere Liverpool-spiller Xherdan Shaqiri, lod Belarus sig ikke slå ud.

Schweizerne begyndte at sløse, og pludselig var der muligheder at øjne for Belarus.

Max Ebong udlignede efter 61 minutter, og blot otte minutter senere kom Belarus foran på mål af Denis Polyakov.

Værre blev det for Schweiz i det 84. minut, da Dmitri Antilevski udbyggede Belarus’ føring til 1-3.

Følg Campo på Facebook

Det så sort ud for Schweiz, men ud af det blå vendte kampen på en tallerken.

To lynhurtige scoringer af henholdsvis Manuel Akanji og Zeki Amdouni i sidste minut af den ordinære spilletid afværgede krisen.

Schweiz sikrede sig dermed det ene point, selvom de godt kunne have taget alle tre med de kæmper chancer, de havde i kampen otte tillægsminutter.

Overblik: Danmark kan booke EM-billet på tirsdag, hvis alt flasker sig

Schweiz fører nu gruppe I med 16 point i syv kampe, og Belarus indtager femtepladsen med seks point i otte kampe.