LaLiga

Tidligere Brøndby-profil storroses i Italien: Flere PL-klubber lurer på en transfer

Flere Premier League-klubber skulle angiveligt have sendt talentspejdere afsted for at se nærmere på den tidligere Brøndby IF-profil.

Premier League-klubber er interesserede i at hente Morten Frendrup i Genoa
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er den skjulte helt for Genoa og er blandt hovedpersonerne i klubbens gode start på sæsonen. Og så er han en konge af tacklinger.

Sådan lyder det indledningsvist i det store italienske medie La Gazzetta dello Sport, hvor man har kigget lidt nærmere på den tidligere Brøndby IF- og nuværende Genoa-profil, Morten Frendrup.

Morten Frendrup har nemlig præsteret stort i indledningen på sæsonen, hvor Genoa har formået at hente otte point i otte kampe, hvilket betragtes som ganske fint i Italien, da klubben netop er vendt tilbage til Serie A efter en sæson i den næstbedste italienske række.

Og de gode præstationer fra Morten Frendrups side er ifølge mediet heller ikke gået ubemærket hen. Mediet beretter således, at et væld af talentspejdere har været på tur i det italienske, og det har angiveligt været med målet om at se nærmere på Morten Frendrup.

Her skulle der være tale om flere forskellige Premier League-klubber. Mediet nævner dog intet om, hvilke konkrete klubber der skulle være tale om.

Også Genoas CEO, Andres Blazquez, kender til interessen fra Premier League, men heller ikke han går ned i de specifikke klubber, da han bliver spurgt ind til transferrygterne.

KEP storroser Brøndby-stopper: Som en anden van Dijk

Han fortæller dog, at der har været mange talentspejdere forbi under Genoas seneste kamp mod Roma for at holde øje med den blot 22-årige dansker.

– Han kunne spille for et hvilket som helst Premier League-hold. Op til kampen mod Roma kom elleve talentspejdere for at se nærmere på ham, fortæller Andres Blazquez til La Gazzetta Dello Sport, da han bliver spurgt ind til rygterne.

Efter 93 kampe, tre mål og fire assists for Brøndby IF’s førstehold skiftede Morten Frendrup den blå-gule trøje ud med den rød-blå Genoa-trikot i januar 2022. Siden er det blevet til 59 kampe for klubben med to mål og fire assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P