Danmark tog vigtig sejr over Kasakhstan – á point i toppen af gruppe H

Det danske landshold tog tre vigtige point i EM-kvalifikationen med en sejr over Kasakhstan lørdag aften i Parken.

Danmark vandt lørdag over Kasakhstan i EM-kvalifikationens gruppe H.

Ét skridt tættere på EM!

Lørdag aften tog det danske landshold tre vigtige point, da Kasakhstan blev besejret med 3-1 hjemme i Parken.

Til trods for et noget tæsket græstæppe formåede danskerne alligevel at tage revanche for sidste gang de to nationer mødtes. Dengang endte det med en vild comeback-sejr til Kasakhstan, men ikke denne gang.

De første 35 minutter af kampen var alt andet end prangende for Danmark, men alligevel lykkedes det Jonas Wind at score efter et frispark, som Christian Eriksen lagde ind til Joachim Andersen. Den danske stopper headede bolden lige i fødderne på Wind, som kunne sparke den ind til 1-0.

Robert Skov stod for kampens andet mål. Her satte Rasmus Højlund sin mand af i feltet, spillede bolden på tværs, som Kasper Dolberg med stort overblik lod gå mellem benene, og Skov kunne sparke bolden ind bag den kasakhiske keeper.

Danmarks tredje mål blev igen scoret af ingen ringere end Robert Skov. En flot, høj aflevering fra Eriksen sendte Skov på en friløber, og det eksekverede den danske back på.

Følg Campo på Facebook

Kasakhstan fik reduceret til 3-1 i det 58. minut på mål af Yan Vorogovskiy efter sløset, dansk forsvarsspil.

Stillingen i EM-kvalifikationens gruppe H efter den danske sejr lørdag aften ser således ud: