3 min læsningThomas ‘TK’ Kristensen åbner op om Aarhus og AGF: ‘Kunne være kanon at komme tilbage igen’

Thomas "TK" Kristensen byttede AGF ud med Udinese Calcio på transfervinduets sidste dag. I søndags tog den høje aarhusianer så afsked med AGF på Ceres Park, og det fremkalder kuldegysninger hos forsvarsspileren - men det var ikke et 'farvel', det var et 'på gensyn'.

3 min læsning
Thomas 'TK' Kristensen vil gerne hjem til aarhus igen
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Aarhus har stået fadder til mange store musikalske navne. Anne Linnet, L.O.C, Thomas Helmig, bare for at nævne nogen.

Aarhus er da også ‘toppen af poppen’, hvis man spørger Udineses Thomas Kristensen.

Forsvarsspilleren skiftede fra AGF til Serie A-klubben på transfervinduets sidste dag, men den 21-årige dansker har bestemt ikke glemt, hvor han kommer fra.

Det fortæller Thomas ‘TK’ Kristensen til campo.dk

– Altså, Aarhus er jo en helt speciel by for mit vedkommende. Hold kæft man, i mine øjne er det toppen af poppen i forhold til byer, udtaler Kristensen på klingende aarhusiansk.

Kristensen har boet i Udine i lidt over en måned og har fundet et sted at bo, så han er fri for hotelophold. De første restauranter og kaffebarer er også besøgt, og danskeren har generelt fundet sig godt til rette.

– Når nu, jeg skulle rykke væk fra Aarhus, så er Udine en by, som har noget god hygge over sig, selvom det ikke er den største by.

Kuldegysninger på Ceres Park

Det hele gik meget stærkt, da Thomas Kristensen blev solgt til Udinese i sommer, og derfor lovede AGF-direktør Jacob Nielsen også, at ‘TK’ skulle få en ordentlig afsked med både trænerteam, spillere og fans.

Og den kom sent søndag aften, da AGF mødte F.C. København på Ceres Park. Her blev den høje aarhusianer hyldet af hjemmeholdets fans

– De har betydet vanvittig meget for mig og omvendt. Jeg skrev til Jacob Nielsen, at jeg kommer forbi og spurgte, om han havde en billet. Og så fik han hurtigt stablet det helt store på benene, og fortalt det videre til fansene, at jeg kom og sagde farvel.

– Det var en helt magisk oplevelse, fortæller Kristensen.

Bare ved at tænke på det, får jeg næsten gåsehud. Det var stort.

Thomas Kristensen

Det nåede at blive til 46 kampe i den ‘hviie’ trøje for Thomas Kristensen, som har taget hele rejsen fra akademispiller til førsteholdet – og videre til udlandet.

– Jeg har været bolddreng, da jeg var bette på Aarhus Stadion og set op til de spillere, der løb rundt derinde, til lige pludselig selv at være en spiller, som skifter væk derfra og bliver hyldet på den måde.

– Bare ved at tænke på det, får jeg næsten gåsehud. Det var stort.

Og vi slutter, hvor vi startede. I musikkens verden.

Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Thomas Kristensen fik nemlig sagt farvel til Ceres Park, fansene og klubben, men forsvarsspilleren håber på et gensyn senere i karrieren, og lægger ikke skjul på, at han gerne vil ‘Hjem til Aarhus’.

– Man ved aldrig, hvad der sker i fodbold, men det kunne være helt kanon at komme tilbage til Aarhus senere i karrieren. Det lægger jeg ikke skjul på. Så et på gensyn, slutter Thomas Kristensen.

Kristensen har fået fuld spilletid i de seneste fire kampe for Udinese, som ligger nummer 17 i den italienske Serie A.

AGF donerer penge til TK’s barndomsklub: Kernen i fodboldens fødekæde

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P