Premier League

Tidligere Spurs- og Palace-kant skifter til Luton

Den tidligere Tottenham- og Crystal Palace-spiller Andros Townsend skifter til Premier League-oprykkerne fra Luton Town på en fri transfer.

Luton henter Andros Townsend på fri transfer
Foto: Luton Town

Andros Townsend fortsætter karrieren i Premier League.

Det står klart onsdag eftermiddag, hvor oprykkerne fra Luton Town kan fortælle, at man har indgået en kort aftale med den tidligere Tottenham Hotspur- og Crystal Palace-spiller.

Det sker på klubbens hjemmeside.

Her fremgår det, at parterne er blevet enige om en kort aftale, der løber frem til årsskiftet. Og det glæder klubbens manager Rob Edwards.

– Andros Townsend har uden tvivl Premier League-kvalitet, hvilket han har vist i ligaen og på den internationale scene, fortæller han og fortsætter:

– Selvfølgelig har han haft en svær periode med skader, og vi ville ikke være i stand til at skrive kontrakt med ham, hvis han havde spillet i de sidste 18 måneder.

Nordlondon dominerer Premier League – første gang i 39 år

Andros Townsend har været uden kontrakt siden sommerens transfervindue, hvor hans kontrakt med Premier League-klubben Everton løb ud.

I alt står den 32-årige kantspiller noteret for 264 kampe i den bedste engelske fodboldrække med 25 mål og 35 assists til følge. Her har han blandt andet tørnet ud for Tottenham, QPR, Newcastle, Crystal Palace og Everton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P