1 min læsningMedie: Otte spillere kan forlade Newcastle i 2024

Ifølge et engelsk medie kan otte spillere forlade Newcastle næste år. Især en af Eddie Howes forsvars-favoritter skiller sig ud.

1 min læsning
Hele otte spillere kan skifte fra Newcastle i 2024.
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle har været godt kørende, siden klubben fik sprøjtet penge ind i 2021.

‘The Magpies’ slog den franske gigant Paris Saint-Germain noget overraskende med 4-1 i Champions League hjemme på St. James’ Park.

Men nu ser det ud til, at Eddie Howes mandskab skal tyndes ud. Der er i hvert fald nogle beslutninger der skal tages, da hele otte spillere har kontraktudløb til sommer. Det mener det engelske medie Newcastle World at vide.

Her skiller især en spiller sig ud. En spiller, som siden Howes tilgang i november 2021 har været en af de faste startere på holdkortet i den traditionsrige klub.

Fabian Schär kom til klubben i vinteren 2018 fra Deportivo La Coruña. Siden har han spillet 152 kampe for klubben. Schweizerens kontrakt udløber til sommer, og selvom han nok bliver tilbudt en ny kontrakt, skriver Newcastle World, at det meget vel kan være tid til en ny udfordring for den 31-årige centerback.

De andre spillere, hvis kontrakt udløber, er Jamaal Lascelles, Javier Manquillo, Loris Karius, Matt Ritchie, Paul Dummet, Emil Krafth og Mark Gillespie.

Medie: Saudiarabisk gruppe vil opkøbe – har udset sig to klubber ‘på størrelse med Newcastle’

Newcastle spiller deres næste kamp i Premier League den lørdag den 21. oktober hjemme mod Crystal Palace.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P