Champions League

Neestrup og Claesson enige inden Bayern München: Vi skal bruge sidste års Champions League

Jacob Neestrup og Viktor Claesson er langt fra modløse forud for opgøret mod Bayern München tirsdag.

F.C. København vil bruge sidste års erfaringer fra Champions League mod Bayern München.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lørdag blev det til et 0-2-nederlag for F.C. København, da FC Midtjylland gæstede Parken.

Tirsdag slår Parken så dørene op til endnu en kamp, hvor modstanderen må siges at være af en noget anden kaliber, end hvad tilfældet var lørdag – med al ære og respekt for midtjyderne.

Her er det nemlig selveste Bayern München, der skal forsøge at hente en sejr i Parken.

Men selvom det lørdag blev til et nederlag mod FCM, og Bayern München samtidig unægteligt er en langt sværere modstander, så har man i FCK ingen intentioner om at afskrive muligheden for hverken en sejr eller uafgjort mod de sydtyske giganter på forhånd.

Særligt sidste års gruppespil i Champions League afføder selvtillid og tro på tingene i FCK-lejren. Her blev det til tre gange uafgjort i Parken mod Sevilla, Dortmund og de senere vindere, Manchester City.

– Et perfekt resultat vil være en sejr, et godt resultat vil være point, og hvis det skal opnås, skal vi levere godt. Men vi kan også tabe i morgen, selvom vi har leveret en god præstation.

– Hvis vi kigger et år tilbage, mødte vi Manchester City som senere gik hen og vandt turneringen, så vi ved, at det er muligt at lave et resultat i morgen. Den mulighed skal vi gå efter, og det kan vi kun gøre, hvis vi er top disciplinerede i vores defensiv, og hvis vi tør at tage spillet til os på de rigtige steder på banen, siger Jacob Neestrup på mandagens pressemøde forud for kampen ifølge FCK’s egen hjemmeside.

FCK-cheftræneren får medhold af Viktor Claesson, som ligeledes peger på forrige sæsons kampe i Parken.

– Vi går ind til kampen med en stor selvtillid. Sidste sæson tabte vi ikke i Parken til tre virkelig gode modstandere. Så specielt sidste års Champions League kan vi lære noget af og tage med ind på banen i morgen, lyder det fra svenskeren.

Trupnyt: Stjernespækket Bayern-hold mod FCK

Kampen mellem F.C. København og Bayern München fløjtes i gang tirsdag klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P