Fadæse i Superligaen: Lyngby Boldklub lukrerer på manglende strøm til VAR-vognen

Lyngby Boldklub bragte sig tidligt i anden halvleg foran med 0-2 mod OB. Målet skulle dog have været annulleret af VAR for offside, men VAR-vognen mangler strøm.

VAR-vognen kan ikke få strøm i opgøret mellem OB og Lyngby Boldklub.

Det var nærmest det eneste, der ikke måtte ske.

I løbet af første halvleg af mandagens opgør mellem OB og Lyngby Boldklub blev det oplyst, at VAR var midlertidigt ude af funktion.

Det skyldes, at man havde problemer med at få strøm til VAR-vognen.

Lige efter pausen af opgøret kom der en ny status på VAR-situationen; den kommer ikke til at fungere i resten af kampen.

Knapt var meldingen om fraværet af VAR blevet videreformidlet, inden der skete det, som bare ikke måtte ske.

Her gik det pludseligt stærkt, da bolden blev spillet frem til Frederik Gytkjær i det 50. minut. Lyngby Boldklub fortsatte frem mod OB’s mål, og efter et indlæg endte bolden for fødderne af Andri Gudjohnsen, som gjorde det til 0-2 for gæsterne.

Problemet er bare, at Frederik Gytkjær var offside. Ganske tydeligt endda.

Det blev dog ikke opfanget af kampens dommere i selve situationen, og uden VAR kan målet altså ikke annulleres efterfølgende, hvilket skabte stor utilfreds blandt de fremmødte tilskuere i Odense – og i øvrigt også hos OB’s bænk og spillerne på banen.

OB har sidenhen fået reduceret til 1-2.