3F Superligaen

FCM-kaptajn inden braget mod FCK: Her kan vi bide skeer med dem

FC Midtjylland-profil Henrik Dalsgaard erkender, at lørdagens modstandere fra F.C. København ser stærke ud. Det får dog ikke anføreren til at bævre, og han fremhæver et område, hvor midtjyderne kan udfordre mestrene.

Henrik Dalsgaard fremhæver FC Midtjyllands defensiv som stærk inden mødet med F.C. København i Parken på lørdag
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Stillingen lyver aldrig.

Sådan lyder det populært, når folk vurderer styrkeforholdet mellem fodboldhold.

Men selvom FC Midtjylland på femtepladsen er et stykke efter Superligaens førerhold, F.C. København, i stillingen, ser FCM-anfører Henrik Dalsgaard ét punkt, hvor hans hold er på højde med FCK.

FC Midtjylland har en negativ målscore i stillingen netop nu. Holdet har scoret 11 mål og har lukket 13 mål ind i klubbens første ni kampe i denne sæson. Til trods for den negative målscore er det defensiven, som Henrik Dalsgaard fremhæver forud for opgøret mod F.C. København.

– Selvom vi har lukket nogle dumme mål ind, synes jeg faktisk, vi ser stærke ud defensivt. Vi kan se på alle de tal, vi har, at de modstandere, vi har mødt, har været ekstremt effektive i boksen. Så jeg synes, vi ser rigtig gode ud defensivt, selvom vi har lukket mange mål ind, siger han til campo.dk.

Selvom pilen peger lidt i hver sin retning for de to hold, ser Henrik Dalsgaard frem til lørdagens duel.

– FCK er inde i et flow lige nu, og det er vi ikke. Men vi får at se på lørdag, hvad det reelle styrkeforhold er. Det er en god test for os, så det bliver spændende at finde ud af, siger han.

FCM-profil snakker forlængelse med klubben: Vil gerne blive her i mange år

Kampen mellem F.C. København og FC Midtjylland har kick off klokken 15.00 på lørdag, og du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P