2 min læsningFCM-profil snakker forlængelse med klubben: Vil gerne blive her i mange år

FC Midtjyllands anfører Henrik Dalsgaard fortæller til campo.dk, at samtaler om en forlængelse med klubben netop er gået i gang. Den 34-årige højreback ønsker at blive i klubben i mange år frem.

2 min læsning
Henrik Dalsgaard vil gerne forlænge med mange år i FC Midtjylland.
Står det til Henrik Dalsgaard forlænger han med flere år i FC Midtjylland. Foto: Tobias Thomasen.

Han er anfører og en af profilerne i FC Midtjylland.

Men Henrik Dalsgaards kontrakt med Ulvene står til at udløbe til sommer. Det tyder dog på, at den tidligere landsholdsspiller ikke skal ud og finde en ny klub til den tid.

Dalsgaard fortæller nemlig, at der lige nu er startet samtaler med klubben om en forlængelse. Og står det til højrebacken, bliver han i det midtjyske så lang tid som muligt.

– Vi (Dalsgaard og FCM, red.) har taget det forholdsvis stille og roligt og aftalte, at vi skulle på den anden side af transfervinduet, før vi så nærmere på forlængelse. Men det er vi begyndt på nu, og vi snakker sammen, siger Henrik Dalsgaard til campo.dk på træningsanlægget i Ikast.

Alderen på de 34 år trykker ikke hos højrebacken med de 90 kampe for FC Midtjylland. Han ønsker tværtimod at forhøje antallet af optrædener over de næste år.

– Jeg vil gerne forlænge med så mange år som muligt, men det er vi to parter, der skal blive enige om. Som udgangspunkt ønsker jeg, vi forlænger samarbejdet, og så må vi se, hvor langt tid FC Midtjylland tænker, det skal være. Jeg glæder mig til at høre, hvad de siger om det.

Dalsgaard og Co. vandt i seneste runde med 2-1 over OB hjemme på MCH Arena. Det resultat betød, at FC Midtjylland i skrivende stund er på en femteplads i Superligaen.

FC Midtjylland skal lørdag i aktion mod guldfavoritterne fra F.C. København. Braget i Parken sparkes i gang klokken 15.00, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Inden da er Ulvene i aktion onsdag i Oddset Pokalen, hvor modstanderen er Næstved. Det tætte program og det forestående møde med F.C. København får dog ikke FCM-cheftræner Thomas Thomasberg til at nedprioritere pokalkampen. Det kan du læse mere om herunder.

FCM-chef nedprioriterer ikke pokalkamp: Vi vil gå hele vejen

Herunder kan se Henrik Dalsgaards forsøg på mål i 2-2 deleren med Viborg midt på måneden:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P