Bundesligaen

Neuer nærmer sig comeback: Træner med resten af holdet

Manuel Neuer deltog torsdag i noget af træningen sammen med sine holdkammerater, og den tyske keeper nærmer sig nu sit comeback.

Manuel Neuer træner atter med sine holdkammerater i Bayern München.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er længe siden, at Manuel Neuer har stået i Bayern Münchens mål.

Den garvede keeper kom således slemt til skade i en skiulykke tilbage i december, hvor han brækkede sit ene ben.

Genoptræning har været både lang og bøvlet, men nu er der godt nyt for Bayern Münchens fans.

Således skriver Bayern München torsdag på klubbens hjemmeside, at Manuel Neuer var i stand til at træne sammen med sine holdkammerater under eftermiddagens træning.

Den 37-årige keeper var dog ikke i stand til at deltage fuldt ud, men selv den delvise deltagelse i træningen sammen med holdkammeraterne ser ud til at vække glæde.

– Det var en fantastisk følelse at være tilbage på banen sammen med mine holdkammerater. Det er noget, som jeg virkelig har set frem til, siger han.

Manuel Neuer fik planmæssigt fjernet et stykke metal i benet ved en operation i august, og har indtil torsdag ikke været i stand til andet end målmandsspecifik træning.

Bayern-profil skadet – misser FCK-brag i Parken

Foruden den langtidsskadede målmand, var også Minjae Kim, Dayot Upamecano og Thomas Müller tilbage i træning for Bayern München.

Bayern München møder lørdag RB Leipzig i den hjemlige Bundesliga, inden F.C. København tager imod den sydtyske gigant i Parken tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P