2 min læsningEkspert opfordrer OB: Fyr Andreas Alm!

OB bør fyre sin cheftræner, Andreas Alm. I hvert fald hvis man spørger TV2 SPORTs ekspert, Morten Bruun.

2 min læsning

OB bør fyre Andreas Alm.

Sådan lyder opfordringen tirsdag eftermiddag fra TV2 SPORTs fodboldekspert, Morten Bruun.

I sin klumme på TV2 SPORT kommer Bruun med sin hårde dom over OB. Og nej, det er ikke nødvendigvis kun Andreas Alm, der er problemet i OB – faktisk mener Morten Bruun, at der er noget helt grundlæggende galt i klubben.

Ikke desto mindre så mener han, at tiden nu er inde til, at OB tager afsked med den 50-årige svensker. Ifølge Bruun har der været for få lyspunkter i OB under Andreas Alm, som han ikke tror på kan forløse spillerne. Derfor må det fynske fodboldflagskib ikke tøve, men skal handle.

– Lige nu er jeg bange for, at Andreas Alm er det, jeg i mangel af et bedre dansk udtryk, vil kalde for Dead Man Walking i OB. Altså, at presset på hans person og hans position har gjort hans arbejdsbetingelser umulige, fortæller Morten Bruun og fortsætter:

– Hvis jeg har ret i min fornemmelse, så er det dumt af OB at tøve. OB-ledelsen skal jo ikke som sådan retfærdiggøre en fyring, for eksempel med henvisning til et pokalnederlag mod Hobro. De skal bare effektuere den. Fordi de er tæt på begivenhederne og kan lave analysen.

Andreas Alm overtog posten som cheftræner i OB tilbage i sommeren 2021 efter et ophold i BK Häcken.

I alt har han stået i spidsen for OB i 81 kampe. Her har han formået at skrabe et pointsnit på 1,40 point per kamp sammen, hvilket har ført til to ottendepladser i Superligaen og en enkelt Pokalfinale, hvor det dog blev til et nederlag mod FC Midtjylland.

Andreas Alm er i skrivende stund – efter den seneste kontraktforlængelse med OB tilbage i februar måned – fortsat på kontrakt i OB frem til sommeren 2025.

Eksperter revser OB: En symbiose af dårligdom

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P