1 min læsningFCMs nye stjerneskud har fået et genialt tilnavn

FC Midtjyllands nyeste offensive stjerneskud hedder Franculino Djú. Den unge spiller har fået en super start på Heden, og nu er det en af klubbens helt store legender, fansene sammenligner Franculino med.

1 min læsning
Franculino har fået en forrygende start i FCM, og det har kastet et genialt tilnavn af sig.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er store sko, der skal udfyldes for den unge angriber fra Guinea-Bissau.

Franculino har fået en fantom-start i FC Midtjylland med syv mål i otte kampe, og det har fået FCM-fansene til at sammenligne ham med en af klubbens allerstørste legender.

For ‘Farlige Frank’ Kristensen scorede 69 mål og spillede 192 kampe for FCM, og derfor ligger den da også lige til venstrebenet at kalde Franculino for ‘Farlige Francu’ – et navn, som det unge stjerneskud har det helt fint med.

–  De må kalde mig lige, hvad de vil, når de støtter os så flot. Jeg vil betale tilbage for deres støtte ved at gøre mit bedste på banen, fortæller han til FCM.dk

Den unge spiller skiftede Benficas U23-hold ud med Heden på Herning forud for denne sæson, og han er glad for den start han har fået i FCM.

– Personligt er jeg glad for den seneste tid, men det er stadig mit første år, og jeg forventer at gøre det endnu bedre jo længere tid, der går, fortæller angriberen.

Franculino har mulighed for at leve op til sit nye tilnavn på søndag, når FC Midtjylland møder OB på hjemmebane i Superligaen.

FCM fortsætter dårlig stime: 2-2 i midtjysk derby mod Viborg

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P