2 min læsningOfficielt: Nice henter italiensk veteran som Schmeichel-erstatning

Den franske Ligue 1-klub OGC Nice har hentet den italienske veteran-målmand Salvatore Sirigu som direkte erstatning for danske Kasper Schmeichel.

2 min læsning
OGC Nice henter Salvatore Sirigu som erstatning for Kasper Schmeichel.
Foto: OGC NIce

Kasper Schmeichel forlod en smule pludseligt franske Nice, men nu har de mere eller mindre lige så pludseligt fundet danskerens afløser.

Middelhavsklubben har mandag præsenteret 36-årige Salvatore Sirigu som ny målmand uden at uddybe, hvor lang en kontrakt den tidligere landsholdsmålmand har skrevet under på.

Salvatore Sirigu har stået uden kontrakt, siden hans kontrakt i Fiorentina udløb 1. juli, men nu er han altså tilbage i Ligue 1, hvor han tidligere har spillet fem sæsoner for Paris Saint-Germain.

Sirigu er tiltænkt en rolle som reservemålmand i Nice, hvor han med sin erfaring skal hjælpe førstemålmand Marcin Bulka og unge Teddy Boulhendi.

– Jeg har ofte mødt OGC Nice som modstander, og jeg ved, hvor meget intensitet, der kan være her. Jeg er stolt over at komme til klubben, og jeg vil hjælpe klubben med at opnå sine mål [..] Nice har store ambitioner, og det har jeg også. Vi er skabt til at arbejde godt sammen, lyder det fra Sirigu.

Salvatore Sirigu har spillet i alt 145 kampe i den franske Ligue 1 for Paris Saint Germain i perioden fra 2011 til 2016, hvor han kun i den sidste sæson var reserve for tyske Kevin Trapp.

Inden turen gik til Frankrig spillede Sirigu for klubber som Palermo, Cremonese og Ancona. Da han ikke længere var førstemålmand i den franske hovedstad, blev han udlejet til spanske Sevilla og Osasuna, inden turen i 2017 gik hjem til Italien og Torino.

Siden har Sirigu, der er født på Sardinien, spillet for både Genoa, Napoli og Fiorentina. Veteranen nåede i alt 28 landskampe for Italien, med hvem han i 2021 blev europamester.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P