1 min læsningMedie: Chelsea holder et vågent øje med Inter-stjerne

London-klubbens manglende målfarlighed kan få dem tilbage ind på transfermarkedet, hvor særligt én spiller skulle være interessant.

1 min læsning
Chelsea-viser-interesse-for-Lautaro-Martinez
Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mere end 3,4 milliarder kroner.

Det er, hvad Chelsea er punget ud med henover sommerens overståede transfervindue, ifølge Transfermarkt.

Alligevel er London-klubben til at finde på en aktuel 14. plads i Premier League, hvor målformen er udeblevet indtil videre. Klubben står efter fem kampe noteret for fem scoringer og lige så mange indkasseret.

Ifølge mediet Fichajes, så holder Chelsea derfor øje med Inters Lautaro Martinez.

Den argentinske landsholdsangriber skulle være den ideelle mand til fronten, da Nicolas Jackson mangler erfaring, og Nkunku har en mere alsidig offensiv profil.

Tidligere Chelsea-keeper langer ud efter transferstrategi: Forstår det ikke!

Den 26-årige angriber har scoret 107 mål og lagt 37 assists i 242 kampe for Milano-klubben. Målræven har kontrakt med Inter frem til 2026, hvilket ikke lemper på prisen.

Ifølge mediet, er Inter i forvejen ikke interesseret i et salg af deres offensive islæt.

Klubben skulle dog ikke være afvisende overfor betydelige bud, der skulle være i omegnen af 150 millioner euro svarende til 1,1 milliarder kroner.

Et sådant beløb vil gøre Lautaro Martinez til det dyreste indkøb i Chelseas historie. Her vil han kunne overhale landsmanden Enzo Fernández, der kom til Chelsea i sidste sæson for 902 millioner kroner.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P