1 min læsningBrandvarme Lind er ikke overrasket: Nu får jeg endelig chancen

Alexander Lind har scoret i samtlige Silkeborgs seneste seks kampe, og mandag aften satte han kronen på værket med to scoringer i sejren over OB.

1 min læsning
Alexander Lind scorede for sjette kamp i træk men er ikke selv overrasket over målformen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Otte minutter i første kamp, 21 i den anden, fem i den tredje og 14 i nummer fire.

Alexander Lind startede denne superligasæson med samlet 48 minutter i de første fire kampe, men den 21-årige Silkeborg-angriber er blevet mere end svær at se bort fra for cheftræner Kent Nielsen.

Trods den begrænsede spilletid blev det nemlig til to scoringer, og i de efterfølgende fire kampe har han nærmest selvsagt startet inde – og målformen fortsætter.

Mandag scorede han for sjette superligakamp i streg, da han med to mål og en assist var hovedarkitekten bag Silkeborgs 0-3-sejr mod OB, men målformen overrasker ikke angriberen selv.

– Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket. Nu har jeg endelig fået chancen for at vise, hvad jeg kan, og jeg er glad for at vise folk, hvad jeg kan.

Mål og Highlights: Silkeborg ydmygede OB i ny Alexander Lind-opvisning

– Jeg er meget tilfreds med min præstation i dag. Som jeg siger hele tiden; Jeg synes også selv, det er vildt. Det er bare med at blive ved og holde hovedet koldt, siger Alexander Lind til Viasat efter kampen i Odense.

I sidste sæson blev det til to mål i 11 superligakampe for Silkeborg.

Du kan se begge Linds mål fra mandagens kamp mod OB herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P